Het-Elektronicaplein.nl

Voor alles met een stekker en wat er bij hoort

Elektronica nieuws

Serieus geluid in een stijlvol en compact design: de SF200 soundbar van Sony

De nieuwe Sony Soundbar met geïntegreerde subwoofer voor ieder type woonkamer
De nieuwe Sony Soundbar met geïntegreerde subwoofer voor ieder type woonkamer

De nieuwe 2.1-kanaals HT-SF200 compact soundbar maakt van de woonkamer een thuisbioscoop. Het compacte design is zeer praktisch en gaat volledig op in de leefomgeving. De subwoofer is ingebouwd waardoor de soundbar weinig ruimte inneemt. Ondanks het compacte formaat zorgt S-Force PRO Front Surround voor een bioscoopeffect alsof er meerdere speakers in de ruimte aanwezig zijn.

Lees meer: De SF200 soundbar van Sony 

Sony laat zien hoe je een goed feest bouwt met maar liefst drie nieuwe High Power Audio-partyspeakers.

Sony High Power Audio partyspeakers de Alles in een oplossing om altijd en overal een ultiem feestje te bouwen

De MHC-V41D, MHC-V71D en MHC-V81D produceren een krachtig geluid en bieden diverse DJ-functies. Deze alles-in-een partysystemen zijn eenvoudig te vervoeren en nemen weinig ruimte in.
Powerful sound
De High Power Audio-partyspeakers van Sony creëren een stevig geluid dankzij Smart High Power Technology. Deze functionaliteit verhoogd de akoestische druk voor een krachtige sound. De toevoeging van EXTRA BASS garandeert diepe bastonen en een intense festivalbeleving. Tevens zijn Clear Audio+ en DSEE audiotechnologieën geïntegreerd voor een natuurgetrouwe geluidsweergave.

Lees meer: Sony introduceert nieuwe serie High Power...

 Om de actieve muziekliefhebber optimaal te ondersteunen introduceert Sony de WF-SP700N, WI-SP600N en WI-SP500 draadloze sport-headphones.

draadloze noise cancelling sport headphones van sonyDeze modellen produceren een uitstekend geluid en zijn inzetbaar tijdens een cardiotraining, rustgevende yogasessies of gewoon voor onderweg naar werk.

Dankzij het draadloze ontwerp is er de bewegingsvrijheid om elke sport te beoefenen onder het genot van muziek. De WF-SP700N combineert dit met noise cancelling in een spatwaterbestendige behuizing.

Lees meer: Sony introduceert draadloze noise cancelling...

Na de zeer succesvolle EXTRA BASS line-up up van vorig jaar introduceert Sony nu de SRS-XB21, SRS-XB31 en SRS-XB41 draadloze speakers.

Lets party met de nieuwe Sony EXTRA BASS speakersDeze modellen hebben een lange batterijlevensduur, kunnen tegen een stootje, bieden leuke DJ-functies en produceren een krachtig geluid. Naast de geprezen EXTRA BASS sound voor het versterken van bastonen is LIVE SOUND toegevoegd. Via deze innovatie ontstaat een natuurgetrouw geluid als bij een livevertoning van een concert of festival.

Lees meer: Het feest kan beginnen met de nieuwe Sony EXTRA...

google links