Het-Elektronicaplein.nl

Voor alles met een stekker en wat er bij hoort

De samenwerking tussen BANDAI NAMCO Entertainment Europe en Larian Studios neemt spelers mee op een ongelofelijk avontuur waar elke keuze belangrijk is

 BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt aan dat Xbox One-spelers binnenkort kunnen genieten van DIVINITY®: ORIGINAL SIN 2, de bekroonde, singleplayer en co-op multiplayer fantasy RPG.

DIVINITY ORIGINAL SIN 2 KOMT NAAR XBOXVanaf 16 mei is het namelijk mogelijk om via Xbox Game Preview gratis toegang te krijgen tot de eerste drie uren van de game. Spelers kunnen het eerste hoofdstuk vrijspelen (ongeveer 20 uur aan avontuur) door de game te kopen en hun avontuur voort te zetten na de release in augustus.

Lees meer: DIVINITY: ORIGINAL SIN 2 KOMT NAAR XBOX

ONTDEK VANAF VANDAAG HET BETOVERENDE LITTLE WITCH ACADEMIA: CHAMBER OF TIME

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt met trots de digitale release aan van LITTLE WITCH ACADEMIA: CHAMBER OF TIME via het PlayStation Network op PlayStation 4 en Steam (pc). Deze side-scrolling action RPG beat ‘em up is gebaseerd op de gelijknamige show en mogen de fans niet misen. Duik dieper in het betoverende universum en los de zeven mysteries op.

Lees meer: ONTDEK HET BETOVERENDE LITTLE WITCH ACADEMIA:...

Uitgifte van Legendarische Pokémon voor videogames, nieuwe Pokémon TCG-producten, mobiele updates en nog veel meer legendarische artikelen voor Trainers in het komende jaar

Legendarische Pokémon voor videogamesThe Pokémon Company International heeft vandaag haar plannen bekendgemaakt voor de viering van een legendarisch 2018, waarin veel aandacht uitgaat naar een aantal van de meestgezochte Pokémon die tot nu toe ontdekt zijn. Van februari tot en met november staan Legendarische Pokémon in het totale productaanbod centraal, waaronder de maandelijkse uitgifte van personages voor de videogames, nieuwe Pokémon Trading Card Game-producten en aanbiedingen voor mobiele spellen en animaties.

Lees meer: DE VIERING VAN EEN LEGENDARISCH POKÉMON-JAAR IN...

Speedlink brengt comfort en grip voor de Switch® naar een hoger niveau met de V-GRIP

      V-Grip Tablet.png

Speedlink, de specialist in gaming-accessoires, verandert de Switch® Joy-Cons in een handzame gamepad met de V-GRIP. De V-GRIP biedt een ergonomisch design en veel comfort wanneer er gespeeld wordt op de populaire gameconsole van Nintendo®.
“Een ergonomisch geoptimaliseerde gamepad verbetert de precisie van gamers, zeker wanneer er langere tijd wordt gegamed. De gamer kan zich beter concentreren en games met grotere nauwkeurigheid besturen.

Lees meer: Speedlink brengt comfort en grip voor de...

Scribblenauts Showdown the game

SCRIBBLENAUTS™ SHOWDOWN  Snelle party-spelletjes voor meerdere spelers voor Nintendo Switch™, PlayStation® 4 en Xbox One

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de komst van Scribblenauts™ Showdown aangekondigd: een nieuw computerspel gebaseerd op de creatieve franchise. Het spel bouwt voort op de party- en puzzelcreativiteit uit de spellenreeks en bevat twee nieuwe speltypen voor één tot vier spelers. Scribblenauts™ Showdown is vanaf 7 maart verkrijgbaar voor de Nintendo Switch™, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en de Xbox One.

Lees meer: SCRIBBLENAUTS™ SHOWDOWN Snelle party-spelletjes...

google links